De Studio

De Technoprint studio wordt bemand door 2 dames, Marleen en Leonie. Zij hebben zich bekwaamd in alle facetten van signmaking. Ze beheren het gehele proces van ontwerp tot eindproduct.

De studio is voorzien van een geavanceerde Roland DG Eco-Sol MAX3 printer die werkelijk alle klussen aan kan. Of het nu om een kleine sticker of een vrachtwagen-brede full colour print gaat, de Roland DG print de fraaiste ontwerpen van de hoogste kwaliteit!

Daarnaast kunnen wij middels onze snijplotter uw ontwerpen ook in snijfolie uitvoeren, waarbij de keuze in de foliekleuren bijna oneindig is. De kleurechtheid en de zeer lange levensduur maken dat het ontwerp jarenlang duidelijk blijft.

De kracht van onze studio is dat we het gehele traject van ontwerpen, printen en plakken in eigen beheer uitvoeren.
We hebben alle materialen, printers en plotters in huis en beschikken over een laminator met verwarmde walsen waarmee wij iedere print voorzien van een laminaat dat een lange levensduur en behoud van de kleurechtheid van de print garandeert.
We kunnen alle grote en kleine opdrachten op locatie of in onze grote goed geoutilleerde en geconditioneerde werkplaats uitvoeren.

De communicatielijnen zijn kort en de levertijden snel!

Met behulp van de juiste gegevens kan ons team vlot met uw ideeën of ontwerp aan de slag. Klik op de link om de specificaties te downloaden: aanleverspecificaties

 

 

studio

Green Guard Gold Certificaat Eco-Sol Max 3 (2)_160422